Warm aanbevolen

Directeur Gezondheidszorg, HUB-Kaho Sint-Lieven“Inspirerend, verrijkend, uitdagend, grensverleggend en baanbrekend. Dit is wat het samenwerken met Ingrid heeft betekend voor ons team. Op weg naar een nieuwe samenwerking, samen prioriteiten bepalen en samen verduidelijken waar we willen voor gaan en staan!”

Candice De Windt, Directeur Gezondheidszorg, HUB-Kaho Sint Lieven

Eric Debaene“Ingrid is a woman with a bite. You give her a project, she owns the project. You can confine her the whole piece of work, from the research to the final Powerpoint. Including strategic input and creative ideas. And on top of that, she will present it with an irresistible enthusiasm. You bet we won’t hesitate to hire her for a new project if we have the occasion. So call us before you call her.”

Eric Debaene, Creative director, Edison

Saskia Spruijt“Ingrid is one of a thousand. She is very passionated about the work she does. She can fit in a company extremely quickly. If you need an account manager who is willing to do ungoing business as well as strategic thinking you must contact Ingrid. You won’t regret it. Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity.”

Saskia Spruijt, Account manager, Brandhome

Pieter Oosters“Ingrid is een crème van een accountmanager, een crème van een collega, In alles wat ze doet is ze toegewijd, plichtsbewust en nauwgezet. En het belangrijkste van allemaal: ze is een empathische madam die streeft naar een samenwerking waarin zowel klanten als collega’s zich goed voelen.”

Pieter Oosters, Lector Karel de Grote Hogeschool

Filip De Bock“Ingrid does/did a wonderful job at Gamma, inspiring and motivating her team. She is a professional pleasant to work with, straigtforward, creative. We surely will look for future assignments with her.”

Filip De Bock, Managing Partner, Talent Interim

Rudi Petit Jean“Is snel ingewerkt en gaat recht op het doel af. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Hoge integriteit.”

Rudi Petit-Jean, CEO, GAMMA België

Koen Philips“De samenwerking met Ingrid was bijzonder aangenaam. Ingrid is gedreven en resultaatgericht, zonder het menselijke aspect te verwaarlozen. Een hartelijke, getalenteerde dame.”

Koen Phlips, CEO, Glue

Bart De Pauw“Ingrid zorgde voor een klein mirakel binnen onze organisatie. Zij behaalde een fantastisch resultaat voor onze onderneming en dit binnen een recordtiming. Zij beseft als geen ander dat samen de beste resultaten worden bekomen en dat mensen het voor elkaar moeten willen doen! Zij stimuleert dit als geen ander vanuit haar fantastische persoonlijkheid. Als zij Marketing en Sales wil laten samenwerken, dan gebeurt dit! Nogmaals merci. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Creatief.”

Bart De Pauw, Advertising Sales Development Manager, Sanoma Media

An Coppens“Mijn zoontje Alexander, 5 jaar, was wat onwennig om te gaan praten met een vrouw die hij niet kende maar Ingrid stelde hem onmiddellijk op zijn gemak. Via spel en vaak met veel geduld kreeg ze een beeld van wat in dat kleine hoofd omgaat en vooral wat in zijn hart leeft. Ze gaf hem tijdens de coaching een paar stevige tools om mee aan de slag te gaan, wat hij ook deed! Hij was heel enthousiast en wilde aan ons allemaal vertellen wat hij geleerd had. Ook wij hebben een aantal inzichten bij gekregen door deze coaching. Bedankt, Ingrid, voor de begeleiding!”

An Coppens, mama van Alexander

Ann Ballu“De coaching van Ingrid was heel verhelderend. Het heeft me doen inzien dat ik de zaken moet loslaten. Evident lijkt het, maar het is me eerder nooit gelukt. Ingrid is een geweldige vrouw om mee samen te werken. Ik raad Ingrid aan iedereen aan die houdt van een warme, persoonlijke aanpak.”

Ann Ballu

Aline“Ingrid is een hartelijke, lieve persoonlijkheid waar je je meteen op je gemak bij voelt. Ik werd geholpen in mijn persoonlijke queeste. Het was een warme ervaring die ik iedereen aanraad.”

Aline

Gerlinde Flo“Ik heb samen met Ingrid via de coaching ontdekt – vooral kunnen verwoorden – wat mijn eigen visie en missie is vanuit mijn hart om mij gemakkelijker te kunnen uiten naar anderen zodat ze me begrijpen. I.p.v. me te laten meeslepen met mijn kwaadheid kan ik nu beter zien wat belangrijk is voor mij, waar ik wil voor gaan, … om te kunnen werken en handelen vanuit mijn natuurlijke flow waar alles moeiteloos gaat en juist aanvoelt. ‘t Heeft te maken met vertrouwen en zelfvertrouwen … maar misschien is dat mijn volgende coaching.”

Gerlinde Flo

S.R.“Toen we samen ons eerste gesprek hadden wist ik niet wat ik ervan mocht verwachten. In die zware periode die ik toen doormaakte op professioneel vlak was mijn zelfbeeld bijzonder laag. Dankzij Ingrid heb ik deze situatie als positief kunnen omdraaien. Ik ben me nu bewust van wie ik echt ben, los van mijn job. Ingrid heeft mijn focus terug op de kaart gezet en mijn passie voor wat ik écht wil doen op basis van mijn creativiteit nieuw leven ingeblazen. Het zat er de hele tijd en ik was er mij niet meer van bewust. Ze gaf me mijn zelfvertrouwen terug en ik sta sterker dan ooit. Met haar heldere en standvastige analyse kijk ik sterker dan ooit naar de toekomst. Ik ben haar dan ook oprecht dankbaar.”

Steve Rauwoens

Véronique Dedecker“Ingrid heeft me het nodige zetje gegeven om de juiste richting uit te kijken. Geinspireerd worden om te kunnen inspireren!”

Véronique Dedecker

Sophie D.M.“Ik ben echt tot het besef gekomen dat communicatie en gevoelens vertellen aan collega’s of verantwoordelijke heel belangrijk is. Ik heb toen ook de goede raad van Ingrid gevolgd en het is heel positief overgekomen bij mijn leidinggevende. Dank je nogmaals voor jouw input !!”

Sophie d.M.

Karen Van De Velde“Onwennig begon ik aan de ontdekkingstocht wat de coaching voor me kon inhouden. Het stemmetje in mij hield me bezig, leidde me af en hield mijn focus op mijn innerlijke vragenmolen. Tot ik opeens met verstomming geslagen werd! Ik voelde dat we op dezelfde golflengte zaten, dat Ingrid me begreep en voor ik het wist was ik in een rollercoaster terecht gekomen van een gezellig en warm thuiskomen, duidelijke inzichten, creatieve ideeën en het gevoel dat ik heel de wereld aankon. Ik kan en mag mezelf zijn, wat een heerlijke verademing! Bovendien heb ik heel wat handige trucjes mee naar huis genomen om mezelf die extra boost zelfvertrouwen te geven op momenten die me angst inboezemden. En wonder bij wonder, stond ik er, deed mijn ding en schitterde, zonder de trucjes die ik ter beschikking had. Bedankt Ingrid voor deze geweldige ervaring!”

Karen Van de Velde

Mia Kerremens“Gestopt met roken door coaching! Eerlijk gezegd, ik ging naar de coachingsessie zonder echt te geloven dat ik zou kunnen stoppen met roken. Ingrid heeft mij meer dan twee uren gecoacht om mijn rookgedrag te analyseren . Ik was er echt van onder de indruk. Na de eerste sessie stelde Ingrid voor mij de volgende dag ( een zondag notabene) te bellen om te horen of het lukte. Spijtig genoeg moest ik haar teleurstellen, maar Ingrid liet niet zomaar los, met volle overgave overtuigde ze mij de draad van de vorige dag terug op te nemen, en met succes tot op vandaag ben ik rookvrij. Dank u Ingrid !”

Mia Kerremans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *