2014. Het jaar van SamenWerken, Loslaten, Transformeren, …

Het is zover, we gaan naar de laatste dagen van 2013. Vliegt de tijd ook zo snel voor jou?

Ik hoop dat je met een glimlach en een tevreden gevoel kan terugblikken op de voorbije maanden. Heb je speciale momenten gekend, hoogtepunten in je privé-leven of op je werk, of onverwachte meevallers? Of is het een jaar dat je liever zo snel mogelijk achter je laat? Misschien heb je af en toe eens een ‘rakeling’ ervaren, dat is een positief woord voor iets nieuws dat je terecht hebt ondernomen maar dat (nog) niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. Je hebt hier vast en zeker iets uit geleerd, niet?

2014 wordt een spannend jaar, een boeiend jaar. De uitdagingen zijn nog nooit zo groot geweest, voor iedereen die een passie heeft voor ondernemen. Hoe word je futureproof met je onderneming? Onder andere door volop te investeren in menselijk kapitaal, een heel nieuwe dimensie voor sommigen. Het is nochtans met die mindset dat je kunt transformeren, op voorwaarde dat je oude patronen durft loslaten. We gaan naar een nieuwe vorm van SamenWerken, Wat “al jaren werkt” durven in vraag stellen, en het anders doen. Beter doen, mèt draagvlak voor alle stakeholders. Dat vraagt moed, en die wens ik jou volop in 2014.

Hou zeker alle positieve herinneringen aan 2013 in je gedachten en in je hart. Ze zorgen ervoor dat je energiepeil hoog blijft, elke dag opnieuw. Ik wens je alvast een gezellige eindejaarsperiode toe en stuur je nu al mijn nieuwjaarswensen. Laat je dromen steeds groter worden, op een dag maak je ze waar.

Dat 2014 voor jou een heel bijzonder jaar in goede gezondheid mag zijn!   Vol WerkPlezier en mooie Verbindingen.

Hartverwarmende en Inspirerende groeten!

Ingrid