Wie ben ik?

In mijn carrière als marketeer zag ik wat fout loopt in de samenwerking binnen bedrijven. Als coach pak ik die problemen in jouw bedrijf snel en duurzaam aan.

Marketeer met passie voor sales

Ingrid De CoomanAls kind van zelfstandigen zag ik vertegenwoordigers graag komen. Hun ‘commerciële spel’ fascineerde me. Nu nog steeds, na 26 jaar carrière in marketing. De dialoog met sales was voor mij evident, als marketeer plukte ik er de vruchten van.

Als je me inschakelt, betaal je dus geen inwerktijd. Ik sta in de praktijk van het bedrijfsleven en ga recht naar de kern van wat foutloopt. In de samenwerking tussen marketing en sales, tussen managers en teams, in projecten. Snel tastbaar resultaat, daar streef ik naar.

Coach die zichzelf overbodig maakt

Als interim manager ontdekte ik dat ik veel collega’s inspireerde en ‘vanzelf’ tot inzichten bracht. Zelf haalde ik er ook veel voldoening uit: reden genoeg om er iets mee te doen! In een erkend coaching opleidingsinstituut leerde ik coachen op een veilige, verantwoorde manier.

Reken op mij om je medewerker tot zijn/haar volledige potentieel te brengen. Of om je team of bedrijf mee te krijgen in een project. Meer nog: je mensen worden zelfsturend en inspireren onbewust hun collega’s. Zo bereik je duurzaam succes.

Contacteer mij
Als je tastbare én duurzame resultaten wil.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *